نشست مشترک مسوولان دانشکده علوم دریایی و محیطی و مدیران بخش محصولات گوشتی و آبزیان شرکت کاله - دانشگاه مازندران
نشست مشترک مسوولان دانشکده علوم دریایی و محیطی و مدیران بخش محصولات گوشتی و آبزیان شرکت کاله
- 06 Sep 2025
- کد خبر: 4080044
- 3371
در راستای تحقق اهداف ارتباط با صنعت و ایجاد فرصتهای همکاری انجام شد:
نشست مشترک مسوولان دانشکده علوم دریایی و محیطی و مدیران بخش محصولات گوشتی و آبزیان شرکت کاله
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، نشست مشترک مسوولان دانشکده علوم دریایی و محیطی و مدیران بخش محصولات گوشتی و آبزیان شرکت کاله در راستای تحقق اهداف ارتباط با صنعت و ایجاد فرصتهای همکاری، در روز پنجشنبه ۱۳ شهریور 1404 در شرکت کاله برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این نشست که با هدف فعالیت در راستای حمایت از نوآوری، فعالیتهای دانشبنیان و فرهنگ کارآفرینی برگزار شد، طرفین به بحث و تبادل نظر در زمینههای مختلف همکاری پرداختند.
در پایان این نشست صمیمی، مقرر شد انعقاد تفاهمنامه در زمینههای مرتبط با فعالیتهای کارخانه محصولات گوشتی و آبزیان برای استفاده از توانمندیهای اجرایی شرکت کاله و تخصصها و توانمندیهای علمی دانشکده علوم دریایی و محیطی، پیگیری گردد. همچنین بر ایجاد فرصت برای دانشجویان این دانشکده جهت گذراندن دورههای کارورزی و فعالیتهای مشابه برای آشنایی با صنعت و تقویت جنبههای اشتغال و کارآفرینی در دانشجویان و مشارکت در مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشکده علوم دریایی و محیطی تاکید گردید.
روابط عمومی دانشگاه مازندران